headline-skc3b8nt-i-mine-c3b8jne-foredrag-eva-harlou
eye-icon-skc3b8nt-i-mine-c3b8jne-foredrag-eva-harlou

Eva Harlou* gives lectures about architecture, architecture history and theories of aesthetics. The latest lecture is a personal and entertaining lecture about all the beauty that surrounds us. Learn about beauty and why we find specific things beautiful.
Click below to read the Danish description.
Book a lecture: info@evaharlou.dk

SKØNT – I MINE ØJNE
Med stor begejstring introducerer Eva Harlou os for forskellige teorier om æstetik og giver os svar på, hvorfor vi mennesker finder bestemte ting skønne og vælger at omgive os med nogle ting frem for andre. Hør blandt andet hvordan vores miljø påvirker vores syn på skønhed, men også hvordan millioner af år gammel, genetisk arv præger det moderne menneskes æstetiske præferencer. Forstå dine egne valg bedre og forstå dine kunders valg.
foredrag_skc3b8nt-i-mine-c3b8jne_skc3b8nne-ting

Få et unikt indblik i Eva Harlous liv, når hun tager os med gennem sit liv – helt tilbage til sit barndomshjem – og lader os følge hendes personlige oplevelser og erfaringer med skønne ting. Med udgangspunkt i et udvalg af møbler, biler, design, bygninger, landskaber og meget andet, som har været eller stadigvæk er en del af Evas liv – skal vi tale om skønhed.
foredrag_skc3b8nt-i-mine-c3b8jne_07-07-2016-familie-whauu1

Skønhed er ikke bare feminint, tuttenuttet og forbeholdt kvinder. Foredraget vil i høj grad vise, hvordan skønhed har til formål at sikre vores overlevelse, at dét at have forstand på skønhed handler om storhed, om magt og om at få damer på krogen. Vi vil desuden høre, hvordan ny forskning peger på, at mænd kan lade deres erfaringer med skønhed gå i arv til deres børn – og børnebørn!

Vi bliver lykkeligere og sundere mennesker, jo mere skønhed, som vi vælger at bringe ind i vores liv. Hør Eva Harlou fortælle, hvorfor det ikke blot handler om, hvor mange skønne designermøbler, som vi har råd til at købe, men også om hvor bevidste vi gør os selv over for den skønhed som allerede findes over alt. Eva Harlou gennemgår nemme og sjove øvelser, som kan skærpe vores sanser. Skønheden findes over alt. Eva Harlou giver indspark og a-ha- oplevelser, så vi kan blive bedre til at se skønheden, vælge den og dyrke den.

Få et uforpligtende tilbud og book et foredrag her: info@evaharlou.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *